Bemutatkozás

Életünk során mind megtapasztaljuk, hogy minden változó. Soha semmi sem állandó. Mégis ha egészségesek vagyunk, képesek vagyunk azt hinni, hogy ez örökké így is marad. Ha betegek leszünk, akkor pedig mástól várjuk a megoldást. Pedig a megoldás a saját kezünkben van, minden megbetegedés egy negatív kibillenés eredménye. Ezért nagyon fontos a prevenció. De ha már csak azt vesszük észre, hogy baj van, akkor sem kell aggódni, mert mindig van megoldás!

Azt az egyet biztosan mondhatom, és ezt garantálom is, hogy minden helyzetben és mindenkinek a legjobbat szeretném adni, és minden tudásommal, és szándékommal a megoldást keresem, hogy jobbá és élvezhetőbbé tegyem az életet. Önnek, Neked, mindenkinek.

Nagyon fontos tényező, hogy ha egy betegségből, egy ördögi körből szeretnénk kitörni, nem tagadhatjuk meg a természetet, azzal együtt kell élnünk, léteznünk, lélegeznünk. Az egészség megőrzése csupán csak szokás kérdése. Sokszor elég lenne a rossz szokásainkat jóra cserélni. 4 alappillér van, a rendszeres és örömteli mozgás, a megfelelő minőségű és mennyiségű táplálkozás, a helyes légvétel, és a kielégítő alvás.

Azonban az egészségünk nem csak fizikai szintű. Az egység hármas. Testi, lelki és szellemi egészségre is szükségünk van! Egyik a másik nélkül nem létezik. Én első sorban a testen keresztül tudok hatni az egyensúly kialakítására, de minden Önön, Rajtad múlik! Én nem tudok senkit sem meggyógyítani (ahogy erre senki sem képes!). A gyógyulás és az egészség egyéni választási lehetőség. De nagyban hozzá tudok járulni a gyógyuláshoz vezető út megtalálásában, és az azon való haladás megkönnyítésében. Bármikor dönthetünk úgy, hogy megbetegítjük magunkat, és ugyanígy elhatározhatjuk, hogy egészségesek leszünk! Sosem késő!!

Ha megszületett az elhatározás, hogy elengedjük azokat az okokat, amik beteggé tettek, akkor lesz eredményes hosszú távon is egy egy kezeléssorozat! Egészen addig csak tüneti kezelés létezik. Mindkét esetben tudok segíteni, de amíg csak én teszek erőfeszítéseket egy probléma megoldásában, addig csak rövid távon lesz érezhető a pozitív hatás. Hosszú távú változás, így látványos eredmény csak egyéni erőfeszítésekkel érhető el, sok esetben életmódváltoztatás szükséges.

Én első sorban masszőr vagyok, sok féle technikát tanultam. Mindannyian mások vagyunk, így nincs két egyforma masszázs sem. Célom az egészségmegőrzés, a rehabilitáció, a fájdalom ördögi körének megszüntetésében való segítségnyújtás.

Végzett gyógymasszőr, sportmasszőr, nyirokmasszőr, tradícionális thai masszőr vagyok. Tanultam cellulit masszázst, alakformáló technikákat, testtekercselést, test- és fülgyertyázást, köpölyözést, manuális neurodinamika és fasciaorganizációt…

Mozgásforma tekintetében a jóga mellett köteleződtem el, női és gyermek jógaokató képesítéssel rendelkezem, így a mozgást a masszázzsal kombinálva alternatív mozgás- és masszázsterapeuta természetgyógyász képesítést szereztem, hogy komplex módon, a keleti hagyományokat a nyugati technikákkal is ötvözve, mindenkinek egyénileg a leghatásosabb módon tudjak segíteni. Az anatómián túl tanultam az ayurvédáról, és az öt elem tanába is betekintést kaptam. Munkám során mindezen tudásokkal igyekszem szolgálni Vendégeimet. Ez a legfőbb oka annak is, hogy nálam nem lesz felsorolva a manapság oly divatos ezer féle választék néhány száz forintos árkülönbségekkel. Tölem mindenki a maximumot kapja, és egyéni igények szerint variálhatóak a különféle technikák.